2008. szeptember 9., kedd

Zsírégetés gyorsan, egyszerűen

Napi 60 perc, és szebbek lehetünk, mint valaha!
Hasizom

* 1. gyakorlat:

Feküdj a bal oldaladra, alkaroddal támaszd ki magad. Emeld meg csípődet úgy, hogy tested egy vonalat képezzen. Jobb lábadat kinyújtva emeld magasra. Végezd el az ellenkező oldalon is. Ismételd 60-szor!

* 2. gyakorlat:

Hanyatt fekve kezeidet kulcsold össze a tarkódon. Jobb láb nyújtva, bal behajlítva. Emeld fel fejedet és jobb válladat a talajról, közelítsd jobb könyöködet bal térded felé. Végezd el a gyakorlatot a másik oldalra is. Ismételd 60-szor!

Karizom

* 1. gyakorlat:

Helyezkedj fekvőtámaszba, de tedd le a térdeidet a földre. A térdtámasz kifejezetten nőknek való, hiszen lényegesen könnyebbé teszi az amúgy elviselhetetlen fekvőtámaszozást. Ismételd 15-ször!

* 2. gyakorlat

Fogj mindkét kezedbe egy-egy 2 kilós kézi súlyzót, emeld őket oldalsó középtartásba, majd végezz nyújtott karokkal apró, karkörzéseket. A levegőbe rajzolt körök átmérője ne legyen több 20cm-nél! Ismételd előre és hátra 15-15-ször!

Derék

* 1. gyakorlat:

Ülj le a földre egyenes háttal. Nyújtott lábaidat tárd olyan szélesre, amennyire csak tudod erőlködés nélkül. Vegyél egy botot a nyakad mögé, és fogd meg a két végét. Fordítsd a törzsed jobbra, majd balra. Fontos, hogy a hátad mindvégig egyenes maradjon. Ismételd 60-szor!


Farizom

* 1. gyakorlat:

Feküdj hanyatt, húzd talpra a lábadat, majd nyújtsd fel jobb lábadat. Végezz csípőemeléseket, ügyelve arra, hogy a derekad a talajon maradjon. Ismételd mindkét oldalra 30-30-szor!

* 2. gyakorlat

Ereszkedj négykézlábra, ügyelve arra, hogy a derekad egyenes maradjon. Ebből a testhelyzetből végezz lábemeléseket. Ismételd mindkét lábbal 30-szor!

Nincsenek megjegyzések: