2008. szeptember 9., kedd

Zsírégető torna

Ez a nem túl nehéz gyakorlatsor elősegíti a hatékony és tartós fogyást.
Lábemelés három irányban

Fogd meg egy szék támláját, ne támaszkodj rá, csak az egyensúly miatt kell. Lendítsd nyújva lábadat olyan magasra előre, amennyire csak tudod. A legmagasabb pontos tartsd meg, majd lassan engedd vissza a talajra.

Lábanként 10-szer, kettes sorozatokban

A kiindulási helyzet ugyanaz, mint az előbb, de most lendítsd lábad oldal irányba. Figyelj rá, hogy ne támaszkodj a székre.

Lábanként 10-szer, kettes sorozatokban

Kiindulási helyzet ismét ugyanaz. Lendítsd lábad hátrafelé, a legmagasabb ponton ismét tartsd meg, majd lassan engedd vissza talajra.

Lábanként 10-szer, kettes sorozatokban

Lábemeléssel a hasizmokért
Felülés

Tedd be lábfejed egy nehéz bútor alá és akaszd be a bútor szélébe úgy, hogy az lábaddal 45 fokos szöget zárjon be, hogy ne tudd lábbal húzni törzsed. Ezután végezz teljes felülést amilyen gyorsan csak tudsz, könnyed ritmusban.

20-szor, hármas sorozatokban

Felüléssel a hasizmokért
Lábfelhúzás

Rögtön a felülés után, pihenés nélkül tedd tenyérrel lefelé a két kezed a derekad alá. Nyújstd ki a két lábad, majd húzd fel őket hajlított térddel mellkasod felé. Lassan engedd vissza. Sarkad teljesen nyújtott helyzetben se tedd le a padlóra.

20-szor, hármas sorozatokban


Törzsfordítás ülve

Ülj le a földre, egyenes háttal. Lábaidat nyújtva tárd olyan szélesre, amennyire csak tudod erőlködés nélkül. Vegyél egy botot nyakad mögé és fogd meg két végét. Fordítsd törzset jobbra, majd balra. Fontos, hogy a hátad mindvégig egyenes maradjon.

15-ször mindkét irányba, kettes sorozatokban.

Nincsenek megjegyzések: